Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

#2115 closed defect (fixed)

Oscam exits after 2 seconds

Reported by: theparasol Owned by:
Priority: blocker Component: General
Severity: high Keywords:
Cc: Sensitive: no

Description

Revision

5900

Issue Description

Oscam start, after 2 seconds ends again, no error

When the issue occurs

Always, but only on arm-coolstream

How the issue is reproducable

just run, last tested ok versie is 5898

<Don't forget to ATTACH (not post here) a log file of oscam in debug mode (start oscam with -d255)!>
Nothing logged, only starting up

/mnt/disk1/NAS/oscam# ./oscamtest -d255
[TRACE NOT READY]:============================================================== ==
[TRACE NOT READY]:================== CNXT KAL Initializing ... =============== ==
[TRACE NOT READY]:============================================================== ==
[TRACE NOT READY]:Pthread Priorities, Min=1, Max=99, scaler=2575
[TRACE NOT READY]:KAL Semaphores Initializing
[TRACE NOT READY]:KAL Semaphore Init Complete
[TRACE NOT READY]:KAL Queues Initializing
[TRACE NOT READY]:CREATED SEMAPHORE: ID 0x11070000, named QTBLPRT
[TRACE NOT READY]:KAL Queues Init Complete
[TRACE NOT READY]:CREATED SEMAPHORE: ID 0x11070001, named KPRSEM
[TRACE NOT READY]:cnxt_kal_internal_open_ukal_device: Error: Internal: open: No such file or directory
root@NAS:/mnt/disk1/NAS/oscam#

Change History (2)

comment:1 in reply to:  description Changed 8 years ago by theparasol

last tested ok version on arm-coolstream = 5898

Last edited 8 years ago by theparasol (previous) (diff)

comment:2 Changed 8 years ago by theparasol

Resolution: fixed
Status: newclosed

Fixed, just tested 5908 = OK!

Last edited 8 years ago by theparasol (previous) (diff)
Note: See TracTickets for help on using tickets.